Wednesday, April 04, 2012

WEDDING PREPARATION : MISI PENCARIAN KASUT NIKAH, KASUT RESEPSI (MELAKA), KASUT RESEPSI (PAHANG), KASUT HANTARAN & HANDBAG HANTARAN | PART 2

Views
Assalamualaikum beatiful dearies :) 


Entry ini merupakan sambungan dari entry ini,


15 Mac 2012:

Misi pencarian kasut dan handbag pun bermula.. masa ni kt ipoh.. i jadi pengapit my bff, Cik Sherry..eh x bole panggil Cik dah, kena panggil Puan (nanti i buat entry khas utk Sherry ye).. Sampai je kt Ipoh, round2 kt Ipoh Parade.. konon2 nak cari hadiah utk Sherry, sekali tengok ada baaaaaaanyak sale, terus usha barang-barang untuk majlis kawen sendiri.. hehe.. tapi tengok-tengok kasut & handbag xde langsung yg berkenan.. padahal berlambak kedai kasut & handbag kt situ (nasib la sape suh jadi cerewet~)..

TAPIIIIIIIIIII.....

Suka sebab dapat rembat set cadar + comforter! love it to the max!


xde katil baru, dapat cadar baru pn dah sangat happy! ^_^

close up


17 Mac 2012:

Selepas misi pertama x membuahkan hasil, wujudlah misi pencarian kedua~ Lepas je selesai tanggungjawab jadi pengapit, maka i dgn En. Bonxer pun menjelajah kota Ipoh.. hehe.. Mula-mula pegi Jusco, round sana round sini, masuk VINCCI keluar NOSE, masuk GUESS keluar BONIA.. ecececece~ keluar masuk kedai kasut & handbag yg wujud dalam Jusco tuh, still x berjumpa dengan kasut & handbag yang mampu menarik perhatian mata i ni.. sebenarnya masa masuk GUESS, dah berkenan beberapa handbag.. tapi bgtau kt En. Bonxer nak tengok-tengok kedai lain dulu.. mana tawu kt kedai lain ada jumpa handbag yg berkenan + murah..  

Then, sambung lagi pencarian.. masuk pulak Carlo Rino.. tengok bag xde yg berkenan.. tengok2 pulak kasut.. ternampak satu kasut! simple je dan yg sangat penting, selesa.. rasa nak buat kasut hantaran.. terus rembat! hati suka sebab ada diskaun.. hehe..

 lebih kurang mcm kasut ni, cume de plain dan dari material berbeza :)


DENGAN ITU SECARA RASMINYA,

KASUT HANTARAN SETTLED!
SET CADAR + COMFORTER SETTLED!


Pastuh ada lagi aktiviti keluar masuk kedai, tapi still x jumpa apa yg dicari =,=




(bersambung...)

terima kasih sudi baca.. doakan urusan kami dipermudahkan ALLAH ye =)

11 comments:

  1. wah dira, i loovveee ur bedsheet. sgt comel corak kecik2 itu >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. i looovveee my bedsheet tooo! boleh gitu? ;p bedsheet tuh sangat simple je nuha.. hehe

      Delete
    2. mine lg simple. langsung xde corak. he

      Delete
    3. xpe nuha, yg penting hati suka! hehe

      Delete
  2. La ko jd pengapit cekpah rupenyrrr. Oops bkn cik. Haha. Nice bed linen too

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha a'a aku la org nye~ maceh!

      Delete
  3. comelnye dira nye cadar kawen.soooka!! :)

    ReplyDelete
  4. hehe...masa sale laa berbaloi beli :)

    ReplyDelete
  5. Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian kanak2 murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

    layari blog kami di ONLINE STORE
    atau PHOTO PRODUK

    ReplyDelete

Copyright©All right reserved by Our Wedding Fairy Tale