Saturday, June 02, 2012

JEMPUTAN KHAS

Views
*** sticky post ***



Assalamualaikum beautiful dearies :)


Maaf sebab lama menyepi diri.. dalam tempoh kurang dari sebulan ni, sangat banyak perkara yg perlu diselesaikan (tp, still boleh duduk relax kt rumah x buat pape =,=).. entry2 sebelum ni banyak menunjukkan i dalam keadaan yg tidak terkawal, tidak tenang  & tidak bersemangat.. ujian & dugaan yang Allah beri, i terima dengan redha.. bangkit semula dari jatuh & teruskan perjalanan.. insyaAllah di hujung jalan nanti, ada manis & bahagia menanti :)

Back to main topic, dengan rendah diri, i menjemput RAKAN-RAKAN BLOGGER untuk menghadiri majlis perkahwinan i pd 02 JUNE 2012 (SABTU) di Merlimau, Melaka.. semoga dengan kehadiran anda dapat memeriahkan lagi majlis perkahwinan yg sederhana ini.. 
 



p/s: kalau ade yg sudi nak datang & nak kad, boleh email me: dira1101@yahoo.com

terima kasih sudi baca.. doakan urusan kami dipermudahkan ALLAH ye =)

20 comments:

  1. Dira..kemas kad dira. dira lukis map guna software ape? insyaallah nuha dtg.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. maceh nuha.. nnt kite pos kad :)

      map tuh gune paint dgn photoscape je.. hehe

      Delete
  2. ala...tyme tu blm blk mlaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. alar~ kalau dapat dtg, dtg la ea.. melaka kt mane?

      Delete
  3. congrate dira ;) tak dpt jln melaka nk balik ganu :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear! olor, yeke? xpe2, elok2 taw nnt blk ganu :)

      Delete
  4. ala...kite xdapat nak dtg wedding dira. sbb jadi pengapit 1jun dgn 3jun tu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. alar~ kalau x bole jumpe depan2 kembar name kite ni~ hehe.. its oke la dear, kalau panjang umur murah rezeki, kite pegi majlis dhiera pulak ea? hehe

      Delete
  5. Congrats dear...sorry x dpt dtg sbb ke kedah jadi pengapit. have a beautiful wedding ya =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u so much anis! ramai b2b jadi pengapit ni.. amek berkat ea.. hehe

      Delete
  6. congrats sayang saya. we will b bride at same day.moga semuanya berjalan lancar.amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. dd sayang! congrats utk kamu jugak! n doa yg same utk kamu, semoga semua selamat & berjalan lancar *hugs*

      Delete
  7. Salam perkenalan..dan selamat bakal pengantin baru..semoga tabah selalu mengharungi dunia baru heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan! thanks u so much, insyaAllah :)

      Delete
  8. Comelnye design ni Dira. Hebat!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawan bonxer tolong design kn.. aku buat peta je.. hehe.. kad da sampai x alene?

      Delete

Copyright©All right reserved by Our Wedding Fairy Tale