Thursday, June 14, 2012

02.06.12

Views
Assalamualaikum beautiful dearies :)


Lama menyepi diri.. still dalam fasa menyesuaikan diri dengan status baru, suasana baru, rumah baru & yg paling penting menyesuaikan diri dengan orang lama yg sudah sah menjadi suami.. walaupun dah kenal & bercinta lama, bila dah jadi suami isteri, duduk sama-sama, lebih macam-macam perangai masing-masing yg baru terkeluar.. semoga kami dapat menerima baik buruk diri masing-masing seadanya.. doakan hubungan ini dirahmati & diberkati Allah, doakan kebahagiaan milik kami hingga ke syurga sana..

Alhamdulillah, majlis berjalan dengan lancar, selamat semuanya.. dengan 2 kali lafaz, i sah menjadi isteri kepada Md Azuan bin Alias.. perasaan yg sukar digambarkan.. lebih-lebih lagi dinikahkan oleh abah sendiri.. nampak jelas perasaan berat hati mak & abah nak melepaskan anak perempuan sulung mereka.. drama air mata wajib ada.. oh bukan drama, tp realiti.. air mata yg keluar tanpa dibuat-buat.. sebak betol rasa bila tengok mak mengalirkan air mata.. lagi hebat bila mak bacakan amanat terakhir kepada anak perempuannya dan i pula menyampaikan ucapan terima kasih atas jasa baik mak & abah membesarkan i.. masing-masing diselubungi perasaan sedih yg amat sangat.. masing-masing tenggelam dalam air mata..perasaan tuh akan kekal abadi dalam minda & hati.. semoga i menjadi isteri yg taat pada suami & anak yg taat pada kedua ibu bapa.. amin...








Alhamdulillah, i kini bergelar Puan Siti Nadirah binti Md Zaini :)




p/s: insyaAllah review akan menyusul satu persatu selepas majlis di kuantan selesai.. akan cuba mencari masa & fokus.. hehe


terima kasih sudi baca.. doakan urusan kami dipermudahkan ALLAH ye =)

26 comments:

  1. wah..tahniah untuk kamu! semoga perkahwinan diberkati dan dilimpahkan rezeki..amin..

    ReplyDelete
  2. tahniah2....comelnyer dira....

    ReplyDelete
  3. cun sangat!! tahniah!!
    cepat2 review ye ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. masey cik susu dearie :) insyaAllah, nnt kite review sume.. hihi

      Delete
  4. Cantiknya Dira! berseri-seri...Semoga Dira dan suami sentiasa dalam limpah bahagia dan rahmat dari-Nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. imah, makeup je tuh.. hihi.. thank u so much! amin :)

      Delete
  5. congrats dear!!! semoga kekal hingga ke akhir hayat...=)

    ReplyDelete
  6. Ccntik sgt dear..congrats! Smoga cpt2 dpt baby..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik mekap je tuh dear~ ngee..rina pn sangat cantik! cepat2 dpt baby jugak taw! hihi

      Delete
  7. dira sukenye baju sanding dira! cntik~~ tahniah again my dear

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. dd, thanks! selamat pengantin baru! x sempat lg nk jenguk blog dd.. nnt da free sket, kite jln2 blog dd ea :)

      Delete
  9. cantiknye dira..tahniah dear...:)

    ReplyDelete
  10. tahniah dira!! psst: inner tudung biru (resepsi kot) cantik la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dhiera! inner turban tuh.. nnt kite review ea :)

      Delete
  11. ohw no!! patut la saila xtau entry terbaru dr dira..saila follow tp xmasuk dlm dashboard saila. huhuhu! sedihnya.

    saila follow lg sekali eh. anyway,tahniah dira..saila follow since dira nak dekat kawen,tp dira dh kawen saila xtau pun. sobsob. sorry ya :(

    tahniah dira. dh jd isteri! yayy :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa yeke? hehe xpela.. nak buat mcm mane kn.. kite pn selalu jenguk blog saila, tp jarang comment.. ngee~

      tengs saila! good luck preparation tawen! ;)

      Delete

Copyright©All right reserved by Our Wedding Fairy Tale